Πέμπτη, Ιανουαρίου 17, 2008

Κουλουβαχατα!!


κοινως της Dvdιάδας....
Ξεκινησαμε με ενα ροζ(?) DVD και βομβαρδιζόμαστε καθημερινα με μαυρα χρήματα, δημοσιογραφικο απορρητο, συνεκδότες, ρουφιάνους, εξουσίες, συμφωνίες κατω απο το τραπέζι, συμφέροντα, αυτοκτονίες, διασυνδέσεις, εξωδικα και εγω δεν ξερω τι άλλο.....
Ειδατε τελικα που η τεχνη τη μιμειται τη ζωη?
Τοσα πολιτικα θριλλερ ταινίες βγαινουν στον κινηματογραφο τον τελευταιο καιρο, αδικα λέτε? Και γιατι η Ελλαδα των λίγων εκκατομυριων κατοικων δε θα εχει τα δικα της σκανδαλα? Αλοιμονο!!
Αυτο που τελος πάντων εισπραττω εγω ειναι , οτι καπου εκει ψηλα οι εξουσιες (διευκρινιζω : όλων των ειδών, πολιτικη, οικονομικη, δημοσιογραφικη, δικαστικη) θελουν να λυσουν πάλι τις διαφορες τους και εμεις οι υπολοιποι απλα καθομαστε και τους χαζευουμε , οταν δεν εχουμε κατι καλυτερο να κανουμε, στα "παραθυρα τους" (το κτητικο μπηκε με νόημα) .
Και ζαλιζομαστε και μενουμε με τις απορίες και σκεφτομαστε αν ειναι δυνατον να τρωμε τοοοοοσο δούλεμα ...Και δεν το τρωμε τωρα, ειναι απο παντα αυτη η αντιμετωπιση που εχουμε απο τις εκαστοτε εξουσίες.
Το Μαξιμου αλλαζει ενοικο , η νοοτροπια ειναι παντα η ιδια.
Εχω την ηλικια να θυμαμαι και την Pamperιαδα . Αλλο εξαιρετικο σηριαλ εκείνο, ανευ παραθυρων , δεν ειχαν ακομα "ανακαλυφθει" ως οπιο του λαού.
Και ποσα ακομα θα δουμε στο μέλλον....
Και μεσα σε ολη αυτη τη μιζερια , ερχεται και αλλη μια τραγωδια να την κανει ακομα μεγαλυτερη..
Εγκλημα για μια ποδοσφαιρικη ηττα...
Πεθαινωντας για το "Θρύλο"..
Κριμα ...

2 σχόλια:

done for είπε...

Στα ντιβιντί κάποιος θα φιλοτιμηθεί να γράψει ένα happy end. Στα εκτός όχι ένα τέλος, ούτε ένα διάλειμμα δε θα καταφέρουμε να δούμε.

Only santi είπε...

αυτο το happy end δεεεεεεεεν το βλέπω , καθε μερα και κατι καινουργιο ....ΟυΦ!